2011. január 24., hétfő

La Gavia

Errőlmuszáj külön írnom. A LA Gavia egy bevásárlóközpont. De nem olyasmi, amit otthon láttunk, leginkább talán a budaörsi Ikea-Korzó-Auchanra tudnám hasonlítani, de mégsem.
ha valaki tényleg el szeretne tölteni egy napot vásálással, akkor jó helyen jár. (1-es metro La suerte megállónál kell leszállni, onnan kb.300 méter).
Először is van itt egy IKEA. ebben uyge semmi különleges nincs, otthon is láttuk már. Az IKEÁ-ból zárt folyósón lehet eljutni a Gavia-ba, magába a bevásárlóközpontba. Már többször jártam ott, mégis felfedezek minden alkalommal új üzleteket, mert akkora területen fekszik, széles folyósói vannak, és nagyon könnyen el lehet tévedni. Az üzletekről: van itt minden. Legalább 10 féle cipőbolt (Marypaz, Bata,Geox, Z, stb.), megszámlálhatatlan ruházati üzlet (Zara, H&M, C&A, Primark, Pimkie, Massimo Dutti, Pedro del Hierro, New Yorker, stb.), fehérneműbolt (Triumph, Intimissimi, stb), ékszerészek (Tous, Nomination, stb.), lakberendezési üzlet (Zara Home, Loja do Gato Preto-erről még külön mesélek), egy teljes emeleten éttermek, kávézók, szóval minden. Aki innen üres kézzel távozik, az vagy nem akart vásárolni, vagy nem volt egy fillére sem. Itt egyszerűen minden van. Ha a bevásárlóközpontban kivásárolgattuk magunkat, akkro jön a plusz: ugyanis a központ másik oldalán egy óriási Carrefour van, ami mondjuk itthon a Tesco-k.
Szóval van itt minden! Itt voltunk szombaton Axellal és itt voltam ma is, mert Ax megkért, hogy vegyek egy mérleget az IKEA-ban. Hétköznap nincsenek sokan, úgyhogy szerintem ha éppen Madridban jársz és eleged van a belvárosból, akkor érdemes ide kijönni. Ez persze csak az én véleményem, de köztudottan vásárlás mániás vagyok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése