2012. augusztus 25., szombat

Őszi divatelőzetes

Akik régóta olvassák a blogot azok jól tudják, hogy amint bejön az új kollekció akkor megírom itt, hogy kb. ki, mire számíthat ha idejön vásárolni, vagy ha majd jövőre Magyarországon meg akarja venni ugyanezt.
(na jó egy részét már az adott évben kapni lehet).
Még javűban dúl az augusztus, de már minden boltban ott van az őszi-téli kollekció: hol teljes pompában, hol pedig részben. De mit is láthatunk?

A színek: bordó, sötétzöld, törkitkék, mustársárga., keki, lilák árnyalatai....illetve, ez a színek ősze lesz ugyanis akinek ezekből a sötét színekből eleg van, azok választhatnak az UV zöld, ZV rózsaszín, sötét fűzöld, királykék, fehér és fekete.
Szóval ősszel színkavalkád!

Trendek:
1. Jeggings- aki ezt a szót még nem ismeri, (de szerintme ilyen nicns) azok kedvéért: a jeegings a cicanadrág és a framer keresztezősése, vagyis egy farmer anyagból készült macskanadrág. Rendkívül praktikus viselet egy magas szárú csizmával és mondjuk egy bő blúzzal, merészebbek egy farmershortot is felvehetnek a jeggings fölé.
2. Színkavalkéd és nagy minták: mindenféle nonfiguratív minta, némi orosz nép,műbészeti beütéssel, mindenféle színekben.
3. Tyúkláb minta, feketén-.fehéren
4. Vonalak, kockák, geometriai minták
5. Farmer, farmer, farmer - nadrágok, shortok, dzsekik
6. Western- westerncsizmák, de lekerekített orral, indián mintás pulóverek, és az elmaradhatatlan jeans. Camel, barna, keki árnyalatok.
7. Szegecsek és csipkék. Szegecsek és/vagy csipke mindenen: ruha, cipő, táska. Mindenen, egyes helyeken még a fehérneműkön is szegecs van!

Mi, melyik üzletben:

Zara: elegancia, eleganci a és elegancia: királykék, fekete és fehér, álomszép selyemblúzok. A másik trendjük a farmer és a western, meg a szegecsek.Nekem nagyon tetszik akollekciójuk, igaz a magassarkú platform cipőik horhatatlanok (felpróbáltam, tudom miről beszélek). , és egy picit drága is, de 1-1 darabra megéri beruházni, illetve itt tetszetteka  legjobban a farmerok, és 19,9-étr nem találtam drágának.

C&A és New Yorker: a kollekció szinte teljesen megegyezik, mustársárga, lila, farmaer, türkiz..sajnos sem a fazoinok, sem a színek nem jönnek be, 1-2 darabot azért láttam, amit el tudok képzelni a gardróbonban. Elpnyük az, hogy nagyon olcsó.

Blanco: kreatív és változatos kollekció, elfogadható áron, de aki 42-es méretnél nagyobbat hord, esélytelenül nézelődik. Náluk láttam a legjobb mintás, színes darabokat, tetszett a koncepció, és ittlárram a legjobb sötétzöld jeggingset is.

Stradivarius: Nothing special. Felejtős. Ugyanez igaz a bershkára is, valszeg még nem tették ki a teljes kollekciót, mert ami kint van, azt a kínai bazárban is meg lehet venni. Ha valaki észrevehetetlen szeretne lenni, bátran térjen be ide.

Primark: a fele szemét, meg gaygi, viszont itt láttam nagyon olcsó farmereket (jeggings 5 eurótól), láttam egy szép csipkeröhéát is (ugyanez a darab 70 eur a Cortefielben, itt 19), és a legjobb csizmát is itt láttam, eddig. hozzáteszem,. hogy a cipőüzletekben még nicns bent az őszi kollekció.

A cipőkről, táskákról később, mert a nagy részük még nincs az üzletekben, kivéve a Misakot, de az az igazság, hogy ami már ott van, arról nem érdemes beszélni, kb. C&A szint, de remélem a kollekció másik fele jobb lesz.
Amint lehet megírom miket láttam még, remélem ez előzetesnek jó volt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése